Időjárás félrejelentés

Ott tartunk, hogy mára minden időjárás jelentés elmondja, hogy esni fog, de néhol kisüt a nap, kicsit fúj a szél, -1 és 50 fok közötti hőmérséklet várható.
Előrejelzés: Kb. ugyanez. Régiós megkülönböztetés mondjuk Pest, Debrecen, Szeged, Győr nincs. Észak, Kelet, Nyugat, Dél maximum.
No, erre én is képes vagyok, tehát megmondom, hogy idén 2012. december 31-ig milyen idő lesz.
Néhol viharos szél támad, nagyobb 70-170 km/órás sebességű széllökésekre is lehet számítani, de a szél elcsendesül és a borongós idő megszűnik. Reménykedhetünk napsütésben is, a strandolóknak is jó idő várható, azonban ne feledkezzünk meg a tél szerelmeseiről sem, nekik is ígérhetünk hetet, havat. Néhol köd is kialakulhat, főleg olyan helyeken, ahol köd szokott lenni. A köd azonban feloszlik, ahogy a nap kisüt. Ahol nem süt ki a nap, ott a látástávolság lecsökken, kérjük az autósokat vezessenek óvatosan. Az ország jelentős területén ónos eső is várható, figyeljünk a gyalogosokra és mi magunk gyalogosok is figyeljünk a csúszós járdákra. Minden háztulajdonosnak kötelessége takarítani a háza előtti járdát, ezt nem győzzük elégszer elmondani a hírekben. Eső is várható, zápor, zivatar, néhol vihar, sok villámcsapással. De jó hírünk van, mert a vihar is elvonul, s jön a jó idő.
Orvos meterorológusunk felhívta figyelmünket, hogy a frontátvonulások alkalmával a magas vérnyomásban szenvedők készítsenek be vérnyomáscsökkentő szereket, sűrűbben fordul majd elő fejfájás, izületi és reumás fájdalom.
Mindezek ellenére reméljük mindenki jól fogja magát érezni. Azt, hogy egyébként a felsoroltakból mi, hol, mikor valósul meg, azt a hallgatóságra bízzuk.
(Ők valószínűleg hitelesebben meg tudják mondani az időjárást, ha kinéznek az ablakon.)

Fontos

Ez az oldal kizárólag véleményeket közöl, reakciókat a jelen világ történéseire. A honlapon megjelenő vélemények és hozzászólások nem azonosak a Robonet BT véleményével és álláspontjával.