Egyebek

1. Hogy a gazdaság beindításához pénz kell, jelen rendszerünk kényszerműködése alapján, belátható. Csak kis kiegészítést kéne ahhoz hogy hosszabb távon működjön, hozzá tenni, annyit, hogy a kamatot el kéne feledni. Illetve a kamatot eltörölve a pénzintézetek hitelügyintézéshez kapcsolódó munka és eszközfelhasználásának értékét kellene felszámítani a hitelhez kapcsolódva. Tehát a kamat formájában megjelenő munka nélkül szerzett jövedelem megszűnne.

2. Tisztelem az állatvédőket, szeretem az állatokat. Azonban lenne egy javaslatom. Kellene egy-pár az állatvédőkhöz hasonlóan buzgó embervédő is. Meg kéne határozni, hogy egy embernek mennyi a minimális élettere - annak minden paraméterével együtt (ablak, ajtó, szobaméret, WC, fürdő, stb), mennyit lehet egy nap maximum dolgoztatni és meg kéne határozni, hogy mennyi a minimális napi ételadagja.
Ha ezen túl vagyunk és ugyanolyan nagy hévvel be is vezettük itt kis Európánkban, akkor majd nyugodt leszek. Addig még kicsit háborgok itt csendben.

Fontos

Ez az oldal kizárólag véleményeket közöl, reakciókat a jelen világ történéseire. A honlapon megjelenő vélemények és hozzászólások nem azonosak a Robonet BT véleményével és álláspontjával.